Dog Care Stockholm med 20 års erfarenhet

Vi använder mjuka metoder, jobbar med positiv förstärkning och har en engagerad och utbildad personal på samtliga våra hunddagis berättar Anna Lindholm - grundare och VD.

”Jag har studerat 4 år på Lärarhögskolan och har en lärarexamen sedan 1997. I början av 2000 lämnade jag skolans värld för att utbilda mig inom mitt stora intresse- hund och hundars beteenden/inlärningsförmåga. Förutom min ettåriga Hundpsykologutbildning som jag avslutade 1999 har jag gått många kurser inom Etologi, Tävlingslydnad, Jakt, Grundkurs i agility, Hunden som brandvarnare, Specialsök, Raskunskap. Apportering, Viltspår, Personspår, Första hjälpen för hund mfl.

De som lärt mig mest är dock alla de fina hunddagishundar jag lärt känna under åren. Även mina egna hundar har lärt mig mycket. Min flock hemma består av 4 jaktcockrar som jag tränar och tävlar jakt och tävlingslydnad med. Sedan 2013 föder jag även upp jaktcockrar under prefixet ”Wildphoebes kennel” Jag har vunnit Spanielmästerskapet SM 2017 och 2018 och Hubertus SM 2019 med mina små stjärnor Phoebe, Esther och Penny.

När jag startade Dog Care Stockholm var min ambition att skapa ett hunddagis där alla hundar kan umgås, vara trygga och ha en rolig vardag utan att bli stressade. Med hjälp av duktiga medarbetare, tydliga rutiner, flera bra anpassade lokaler och flera hundra kilo hundgodis har ambitionen blivit verklighet. Hälsa på oss så får du se!”

Välkommen till Vinsta Dog Care Stockholm!