Jag längtar efter mina kompisar

Hur mår din hund på hemmakontoret?

För oss människor har Covid-19 för alltid förändrat livet. Kanske har man förlorat någon, själv varit sjuk eller fått ändrade arbetsförhållanden med hemmakontor och distansarbete. Pandemin har förändrat människors liv men våra hundar är fortfarande i lika stort behov av social, mental och fysisk stimulans som tidigare. Slipp ditt dåliga samvete när du inte hinner med långpromenader, aktivering och mys med din hund om du jobbar hemifrån. Lämna detta till oss.

Våra fyrbenta lurviga vänner hundarna har i många fall blivit tvungna att anpassa sig efter detta nya liv som ”fotvärmare” under skrivbordet medan husse/matte distansjobbar. Hunden är dock trots allt ett flockdjur och de allra flesta hundar älskar att umgås både med oss människor men framförallt även med sina artfränder. De flesta kräver mycket mer än att ligga under skrivbordet och vänta på att få uppmärksamhet.

Hos oss är hundarna fortfarande lika glada i att träffa sina fyrbenta kompisar när de varit hemma och ”jobbat” eller när det varit helg och de kommer tillbaka till dagis som innan pandemin slog till

Hos oss har vi gott om tid att ta hand om din hund medan du jobbar – oavsett om det är hemifrån eller på en arbetsplats. Vi ser till att din hund kommer ut på ordentliga promenader och att den får den sociala kontakt den så gärna behöver. Det finns alltid tid för bus med en fyrbent kompis eller en dagisfröken som vill och kan mysa i soffan.

Vi förstår att man som hundägare kanske tänker att man bara behöver en hunddagisplats en begränsad del av arbetsveckan men vi tänker i första hand på våra hundgrupper som vi vill ska vara permanenta och inte se olika ut från dag till dag. Därför hoppas vi att man kan se värdet i att ha en permanent lösning för sin hunds vardag. Rings oss så hittar vi en lösning.

Vi är proffs på hundar och att jobba med dem i grupp. Låt oss göra det vi är bäst på medan du gör det du är bäst på!

Varmt välkommen att kontakta oss även om du jobbar hemifrån så berättar vi mer!